Traditionele dakkapel

Bookmark and Share Net als iedere dakkapel zorgt ook een traditionele dakkapel voor een grote ruimte toename in uw huis. Een traditioneel gebouwde dakkapel geeft u vrijheid in afmeting, ontwerp en materiaalkeuze. Een traditionele dakkapel wordt namelijk van hout gemaakt en dit materiaal is bewerkelijker dan kunststof. Een traditionele dakkapel wordt negen van de tien keer ter plaatse bij u in elkaar getimmerd.

Een traditionele dakkapel geeft een mooie klassieke uitstraling en doordat ze op maat gemaakt worden zijn ze een goed in te passen in het huidige ontwerp van uw woning. Uw dakkapel wordt als het ware echt integraal onderdeel van uw woning. Vooral wanneer het houtwerk in dezelfde kleuren wordt geverfd als uw kozijnen.

Een traditionele dakkapel heeft een goede isolatiewaarde door het gebruik van isolerende materialen. De kozijnen van een traditionele dakkapel kunnen van kunststof of hardhout gemaakt worden. De traditionele dakkapel kan zowel met een plat dak of met een mooi pannendak worden uitgevoerd. Door de meet genomen is klassieke dakkapel wel wat duurder dan een prefab dakkapel.