Kunststof dakkapel

Bookmark and Share Een kunststof dakkapel wordt doorgaans gedeelte gemaakt in de werkplaats en/of fabriek van de leverancier van de dakkapel. Kunststof dakkapellen zijn daarom vaak zogenaamde "prefab" dakkapellen. Kunststof dakkapellen lenen zicht uitstekend voor plaatsing op wat nieuwere woningen. Ondanks dat de kunststof dakkapellen klassiek kunnen ogen, past het vaak niet op een echt oud huis.

Een kunststof dakkapel heeft verschillende voordelen. De productiemethode en levering van de dakkapel zorgt voor een snelle plaatsing van de dakkapel. Een hijskraan tilt de dakkapel in het gat dat door de leveranciers is gemaakt. Een kunststof dakkapel is hierdoor vaak in één dag te plaatsen. Op dag twee wordt uw kunststof dakkapel vervolgens afgewerkt.

Kunststof heeft natuurlijk als bijkomend voordeel dat u niet veel onderhoud heeft aan de dakkapel. Ook heeft een kunststof dakkapel vaak een redelijk goede isolatiewaarde. Kunststof dakkapellen worden doorgaans uitgevoerd met platte daken, maar een schuin dak met pannen behoort ook tot de mogelijkheden.