Goedkope dakkapel

Bookmark and Share Op zoek naar een goedkope dakkapel? Vanzelfsprekend wilt u niet te veel betalen voor uw dakkapel. Maar de uitdrukking goedkoop is duurkoop is niet uit de lucht komen vallen. Een goedkope dakkapel is afhankelijk van twee factoren: de dakkapel kan goedkoop in aanschaf zijn. Of de dakkapel is goedkoop over een periode van 20 jaar. Dit heeft te maken met de economische begrippen van aanschafkosten en exploitatie/onderhoudskosten. We zullen proberen dit verder uit te leggen.

Een goedkope dakkapel kan in verloop van tijd toch duur worden. Door het gebruik van goedkopere materialen kan de dakkapel naar verloop van tijd bouwkundig in verval raken en moet hij (duur) gerepareerd worden. Duurzame materialen zijn niet voor niets duurder. Duurdere materialen gaan doorgaans langer mee, hebben een betere kwaliteit etc. Hierdoor bespaart u bij een "duurdere" dakkapel in onderhoudskosten, geld dat u bij een - in aanschaf goedkope - dakkapel kwijt zou zijn aan reparaties.

Bij een goedkope dakkapel wordt soms bespaard op isolerende maatregelen en materialen. Hierdoor verdwijnt er meer warmte via de dakkapel dan bij duurdere, beter geisoleerde dakkapellen. De besparing op de aanschafkosten bij een goedkope dakkapel kan dus letterlijk vervliegen door een hogere energierekening.

Zorg dat u dus niet alleen naar de prijs kijkt. Let bij een goedkope dakkapel dus goed op de prijs/kwaliteit verhouding.

Offerte aanvragen

Wilt u precies weten wat een dakkapel u gaat kosten, vraag dan offertes aan. Zodoende kunt u een goed beeld van de leverde prijs kwaliteit verhouding krijgen.