Dakkapel plaatsen

Bookmark and Share Het plaatsen van een dakkapel levert u een hoop extra ruimte op de boventage op en er valt ook meer licht in huis. Dit is reden genoeg om het plaatsen van een dakkapel in overweging te nemen. Het kan dat u daardoor niet "hoeft" te verhuizen. Bovendien levert het plaatsen van een dakkapel meerwaarde op, zodat u de investering kunt terugverdienen bij de verkoop van uw woning.

Het uizagen van een gat in uw dak is de meest ingrijpende handeling bij het plaatsen van een dakkapel... aan de buitenkant. Want bij het plaatsen van een dakkapel zult ook rekening moeten houden met het het afwerken van de binnenkant van uw woning. Dit aspect wordt nogal eens over het hoofd gezien.

Het plaatsen van een dakkapel kan in één dag. Dit soort typen dakkapellen worden pre-fab dakkapellen genoemd. Een met de hand/ter plaatse gemaakte dakkapel vraagt om een langere periode.

Wilt u een dakkapel plaatsen, vraag dan meerdere offertes op. Dat kan bijvoorbeeld op MultiOfferte.nl. U vult één aanvraagformulier in. Dit formulier wordt door MultiOfferte doorgestuurd naar meerdere leveranciers die u vervolgens een passende offerte doen toekomen.